søndag, december 16, 2007

Tilmeldingerne....

Efter "åbningen" af 23ting Holbæk i torsdags er det strømmet ind med tilmeldinger - og Tina har travlt med at få sendt mail tilbage og oprette de tilmeldte på listen. Interessen tyder godt for det kommende forløb!

Ligenu sidder jeg på sidste søndagsvagt (for mig) inden jul og lytter til dejlig musik med Jesper og Therese Ankjær. Det er MEGET stemningsfuldt og bibliotekets bruger er helt salige..... Rigtig mange sidder i underetagen og lytter, andre står langs brøstningerne og på trappen - og flere har stået dér i hele den time, det nu snart har varet!

Det har imens været fredeligt her ved udlånsskrivebordet - jeg fik sat al krimi og spænding op - men nu slutter det, så nu får jeg måske travlt????

torsdag, december 13, 2007

Yeah!!! 23 ting er i luften...

Idag har vi åbnet for tilmelding til 23 ting Holbæk.
Vi havde pakket små poser med en invitation og lidt chokolade til hver eneste bibliotekar og HK og sat navneskilte på. Til dem i lokalbibliotekerne havde vi organiseret det sådan, at poserne blev bragt ud onsdag og ved lukketid anbragt på hver enkelts skrivebord, så de fik dem torsdag morgen. Til Holbæk-folkene havde vi anbragt alle poserne på køkkenbordet til info-mødet torsdag - og efter mødet og efter Tinas præsentation fik alle lov at tage deres pose.... Jeg tror det faldt i god jord!

Siden er tilmeldingerne væltet ind og det er bare rigtigt, rigtigt dejligt!

onsdag, december 05, 2007

23 ting: nu nærmer det sig...

Tina og jeg er stadig i fuld gang med planlægningen af 23 på vores arbejdsplads. Vi har fundet en rigtig god ide til igangsætningen - jeg vil dog ikke afsløre noget her!

Vi arbejder desuden med en form for logo/billedesignatur, som vi kan bruge. Vi vil gerne have noget unikt for os på bibliotekerne i Holbæk, istedet for bare at låne fra Roskilde....

Det skal nok blive spændende - bare nu kollegerne bakker op om det!
(og vi kan finde ud af det!)

mandag, oktober 15, 2007

blog og feeds

undersøger mulighed for sammenkobling af blog og feeds - det ser ud til at vikre, meeeeen... jeg synes der er "et skridt" for meget? Er det bare mig?

tirsdag, august 28, 2007

23 ting

Tina og jeg var på en spændende og indspirerende temadag om 23 ting i går i Vanløse! Nu må vi se, om ikke vi kan indføre noget af det nye på vores bibliotek....

fredag, august 24, 2007

Google Toolbar

Google Toolbar