fredag, marts 21, 2008

Marsvinet Mimi


Det er vist på tide at lade marsvinet Mimi, familiens nyeste erhvervelse, komme på bloggen. Hun er født 6.2.08 og Emma har ventet hende med længsel. Onsdag i sidste uge kørte vi så, Emma og jeg, medbringende en papkasse, til Søborg for at hente hende. Vi kørte lidt forkert på vej derind - jeg tror altid godt jeg kan finde vej, men sjovt nok, så er der ofte ét eller andet der ser anderledes ud end jeg forventede. Nå, men en tankstation og en 19 årig gut i kiosken kan jo redde dagen for de fleste!


Mimi blev hjembragt og installeret i buret, som Emma indrettet for ca 1 måned siden..... Og nu, efter hele 9 dage i familiens varetægt må vi sige, at det går ganske fint. Emma passer hende rigtigt godt og kærligt, Mimi spiser gladeligt agurk m.m. og skider i hvad der synes at være et fornuftigt omfang. Hun virker kvik og tilfreds, lidt nysgerrig men først og fremmest kærlig og fredsommelig.


Kattene? De har endnu ikke fået lov at hilse på - vi er ret sikre på, at de har svært ved at forstå de fine nuancer i forskellen på et marsvin - og de mange mus de med stor fornøjelse sætter til livs!