mandag, august 01, 2005

mazda 5 igen igen

Vi prøvekørte mazdaen i fredags og - jamen den var sådan set helt fin, men det midterste sæde er IKKE godt!
Mette, hvis jeg var jer ville jeg kigger efter toyota corolla verso'en, den ser ud til at have 3 gode sæder i midten. Til gengæld ser det ikke ud til at man kan "gøre" så meget med det midterste, når man ikke skal bruge det. I Mazda'en kan man slå sædet væk og istedet få et rum med 2 kop-holdere og plads til gameboy, tusser, og (mindre) bamser....
Fordelen ved mazda'en er iøvrigt skydedøre (fedt!) og vist bedre plads til de bagerste sæder. Men vi ville jo gerne prøvekøre nogle af de andre for at kunne sammenligne.

- få dog undersøgt om ikke I også kan prøvekøre nogle modeller? Og så må vi jo lige snakke sammen igen

KH MARIANNE

3 kommentarer:

Marianne Bech Hansen sagde ...

Vi tager lige en snak om både peugeut og Zafiraen... Vi skal ha' pigerne med ud i mazdaen på fredag og Finn prøver at finde et sted i nærheden med en verso. Ja, det er ærgeligt, at zafira'en først er tilgængelig fra uge 35 - men vi havde jo altså også hørt, at mazdaen først kom i september. Har du ringet til en opel forhandler?

kh Marianne

Marianne Bech Hansen sagde ...

ups - 3 række i mazdaen kan foldes helt væk! Og det tror jeg umiddelbart vil være et krav fra Finn.

Marianne

Marianne Bech Hansen sagde ...

Vi går efter en 1,8 ... i tilfælde af at vi skulle vinde i lotto og få råd til en campingvogn. Vi regner med at denne bil skal holde 7-10 frem i tiden - med andre ord i de år, hvor vi har hjemmeboede børn, og det er vel i de år, at en campingvogn kan komme på tale.
marianne