torsdag, august 04, 2005

Mazda - toyota corolla verso?

Tak, Mette for henvisningen til Motor nr 1 / 2004. Vi læste straks artiklen og ja, peugeut'en får god bedømmelse, men vi synes nu alligevel ikke, at det skal være den. Til gengæld fik vi understreget, at vores ønske om fleksibilitet i forbindelse med udnyttelse eller ej af 3. sæderække, er noget vi skal lægge vægt på!

For os står valget her og nu mellem Mazda 5 eller Verso'en. Finn havde set versoen her i byen hos en forhandler - han havde nærmest julelys i øjnene (altså Finn, måske også forhandleren..) Finn siger at der er 3 gode sæder på midterrækken, der kan indstilles uafhængigt af hinanden - og at måden sæderne slås sammen på er smartere end i mazdaen. Han vil bestemt råde jer til at tænke alvorligt på den. Zafira'en kender vi jo af gode grunde ikke - men hvis vi var jer, ville vi sige som du gør: verso eller zafira!.

Vores økonomi tillader ikke - og vores behov nødvendiggør ikke - at vi stiller valget sådan op - vi har ikke råd til en ny zafira eller en ny verso. Finns opgave bliver at finde ud af hvor meget verso vi kan få, for ca det, vi skal give for en mazda - og det er omkring 50.000 kr billigere end verso/zafira-muligheden. og så skal vi prøvekøre dem begge på fredag. Dt bliver spændende. Pigerne er efterhånden pga vores snak derhjemme, også ret opsatte på at få ny bil, og tager vores "prøveturs-eftermiddag" på fredag ret alvorligt! Desværre tror de vist, at vi kommer hjem med en ny bil til weekenden - og sådan går det jo ikke. Men vi diskuterer farver...

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Naaarh, det er her I to bilfreaks gemmer jer!! Nu vil jeg ogsaa lige blande mig i diskussionen, for vores nabo har en Opel Zafira og den er efter min mening rigtig laekker. Den er ligesaa hoej som vores - hvilket unaegteligt er en fordel naar man ikke er 1,85. Hvis vi skulle skifte Scenic'en ud idag ville vi muligvis gaa efter Zafira'en, for naar man foerst har proevet en hoej bil, er man ikke parat til at gaa tilbage til en "lav" bil igen. Det giver et helt andet udsyn og foelelse af sikkerhed og jeg foelte mig som en racerkoerer, da jeg fornylig proevekoerte en Peugeot 206... Nu kender jeg ikke hoejden paa Mazda'en, men jeg vil nu alligevel anbefale jer at proevekoere en "hoej" bil inden I traeffer jeres beslutning. Men sig mig lige - what's the hurry? Jeg kunne forstaa at I ikke var glade for at vente paa at Zafira'en kommer ud? Er det bare iver, eller hvad?

Hernede er vi ogsaa ved at vaere parate til ACTION! Skal proevekoere en Toyota Yaris diesel (saadan en lille turbo-sag) her i min frokostpause som Christophe proevekoerte igaar - og han var meget entousiastisk! Jeg tror nok at vi traeffer vores valg her inden for en uges tid, da der gennemsnitligt er 13 ugers leveringstid. C2'en er roeget ud af billedet, saa tilbage staar 206'eren, VW Polo'en og Yaris'en. Alle med samme komfort (klima, airbags osv), saa valget afhaenger nu foerst og fremmest af koersels-komforten (heribland hoejden!!!)

Knus duddi