torsdag, august 04, 2005

Yaris! Yes!

Halløjsa, hvor det går! Vi er jo ikke til at styre....Fedt at du ville join'e os, Duddi!

1) Yaris styrer bare for vildt! Finn og jeg har jo en plan om at min bil skal financiere mazda'en (en mindre del, ok), mens hans toyota så på et tidspunkt skal erstattes af en yaris til moi! Jeg vil jo helst ha' en lille bil til suppl. af den store.
2) mazda'en er en høj bil - hvilke nemlig var en af grundene til at fravælge peugeut'en - det er den ikke!
Da vi prøvekørte den fik jeg mindelser om autocamperen i canada....
3) nej, skuffende nok kan man ikke finde noget på mazda.com, men du kan evt gå i www.bilbasen.dk og søge på: nye biler - mazda og bladre frem til mazda 5 1,8 touring.....
4) vi tror også at zafira'en er lækker - men den bliver igen de her 50.000 kr dyrere - og skulle vi endelig op i de priser, så tror jeg Finn er så meget toyota-fan, at han ville vælge versoen.

kh marianne

3 kommentarer:

Marianne Bech Hansen sagde ...

Mette, har du set www.bilbasen.com - vælg faneblad nye biler og vælg opel, men ikke mere end det....der er nu 9 sider, og hvis du bladre frem til side 8 er der en Oel Zafira 1,6 2005....Her er der et par billeder og lidt tekniske detaljer m.m.

Marianne Bech Hansen sagde ...

Hey - Farve nr 6 er da bare suveræn! Ellers skal det være nr 3 eller 4..... Den mørke ser måske hurtigt beskidt ud? - Men jeg synes den er flot!

Marianne Bech Hansen sagde ...

Og: Betyder det, at I har bestemt jer???? I så fald til lykke med valget, jeg glæder mig til at JEG engang får en lille brugt yaris - jeg har ikke prøvet den, men jeg er SIKKER på, at det lige er mig!

Hvad syntes du om den, duddi?